Maricel Popa este garantul falimentului ieșean, consideră Președintele PNL Iași, Costel ALEXE

În 30 de ani, ”afaceristul speculant” Maricel Popa s-a remarcat prin preluarea dubioasă, căpușarea și falimentarea unor firme de renume ale statului român: concedieri masive, vânzarea activelor, speculă imobiliară cu terenurile fabricilor, datorii la stat și invariabil faliment, transmite Președintele PNL Iași!

 

“Nu a creat, ci a distrus! Nu a fost business man, ci un biet bișnițar!”

“În 3 ani,”politicianul” Maricel Popa a beneficiat de un cadru politic unic în țară, un context extrem de favorabil, având de partea sa: Guvern PSD, miniștri și 8 parlamentari PSD de Iași, Primăria Municipiului Iași și primăriile orașelor din județ, zeci de primari de comună și sute de consilieri locali.

Venind pe un val uriaș de încredere, Maricel Popa a preluat așteptările și speranțele ieșenilor că marile proiectele de dezvoltare ale județului și regiunii se vor concretiza, dar iată că după 3 ani de guvernare PSD, Maricel Popa a ajuns o deziluzie politică, un simbol al trădării, servilismului și oportunismului politic.

Citeste si   Rusia: 1 iulie - data referendumului privind reforma constituțională. Putin ar obține dreptul de a efectua două mandate suplimentare

De marile proiecte ale Iașului, asemenea firmelor sale, s-a ales praful și au ajuns falimentare, căci în 3 ani nu s-a pus nici temelia la Spitalul Regional de Urgențe Iași, nu s-a turnat nici un metru de asfalt pe Autostrada Iași-Tg.Mureș și nici lucrările blocate de 7 ani la Centura Iașului nu au fost reluate.

“Despre infrastructura sportivă și culturală a Iașului se mai vorbește doar pe la colțuri și în șoaptă”

, căci nimeni nu mai îndrăznește să creadă că atât timp cât PSD va fi la guvernare Iașul va avea prea curând: filarmonică, stadion modern și sală polivalentă la standarde europene!

Pentru toate aceste proiecte există linii de finanțare europene, fonduri nerambursabile, care ar acoperi parțial sau integral costurile de realizare!

Citeste si   În IAȘI cele mai multe POSTURI vacante sunt în sectorul CONSTRUCȚIILOR

Pentru toate aceste proiecte există capitol de finanțare în Bugetul României, iar parlamentarii opoziției și-au făcut datoria și au depus an de an amendamente la Legea Bugetului de Stat pe 2017, 2018 și 2019!

Realist vorbind, cu fonduri guvernamentale și europene, toate aceste proiecte ar fi putut fi finanțate și deja implementate dacă Maricel Popa s-ar fi ridicat la nivelul funcției publice pe care o ocupă și ar fi luptat pentru ieșeni!

“Disperat să își păstreze funcția de președinte PSD Iași, Maricel Popa a bagăt in faliment proiectele de dezvoltare locală și regională, sacrificând bunăstarea unui județ cu 1 milion de locuitori pentru interesul personal!”

Nu a cerut niciodată nimic pentru Iași, ci a acceptat firmituri și umilințe din partea propriului guvern. Colegii săi de partid își frecau bucuroși palmele că la Iași au o slugă tăcută și astfel le rămâne lor mai mult de împărțit din bugete și rectificări bugetare!

Citeste si   Medicii de familie din IAȘI așteaptă STIMULENTUL de RISC promis de către GUVERN

Astăzi, după 3 ani de Guvernare PSD, administratorul Iașului, Maricel Popa, este doar garantul falimentului, fără realizări și fără investiții!

Nu a creat, ci a distrus! Nu a fost un om politic, ci un biet politruc”, a mai transmis deputatul Costel Alexe, Preşedinte PNL Iaşi.

ÎNCRENGĂTURILE familiei Maricel POPA! Președintele CJ IAȘI conduce o REȚEA vastă de interese economico-politice. Episodul I: TEHNOTON SA

ÎNCRENGĂTURILE familiei Maricel POPA! Președintele CJ IAȘI conduce o REȚEA vastă de interese economico-politice. Episodul II: OMEGA IS COMUNICATIONS SRL

BIJUTERIA familiei Maricel POPA: MEDI PAC S.R.L. – condusă de copiii Președintelui CJ IAȘI, Deniss și Vlad POPA (ep. III)

Cine este personajul din fruntea CJ IAȘI? Maricel POPA, EXPERT în afaceri cu STATUL și FALIMENTE răsunătoare

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ