Share

În cursul zilei de miercuri (28.10 –n.r.) primarul Municipiului Iași, Mihai CHIRICA a postat pe contul personal de Facebook un mesaj DUR adresat unui ziarist ieșean și totodată deputatului Marius BODEA.

Mihai CHIRICA a declarat că deputatul Bodea mușcă și latră sau invers și spune că primăria nu le dă avize pentru mesajele electorale. Chirica a ținut să precizeze că BODEA mine, având în vedere că în tot orașul întâlnim corturile celor de la USR.

Totodată, Chirica a ținut să menționeze faptul că maturizându-se politic, a ajuns la concluzia că Dumnezeu nu face politică și a lăsat pentru oameni acest blestem.

Mihai CHIRICA: ”Cred că, maturizându-mă politic, am ajuns la o concluzie: Dumnezeu nu face politică, a lăsat pentru oameni acest blestem”

”Cred că, maturizându-mă politic, am ajuns la o concluzie: Dumnezeu nu face politică, a lăsat pentru oameni acest blestem. Și spun asta pentru că constat în continuare că după o bătălie politică mai rămân blestemați ai politicii care continuă să muște ca niște câini turbați. Pentru ei nu există liniște, nu se pot odihni și mai mult nu pot să accepte atunci când pierd.

Acum, spre seară, am fost informat că deputatul Bodea mușcă și latră sau invers, practic nu contează, și spune că eu nu le dau avize pentru mesaje electorale. Deputatul “zero” minte sau face pe prostul, nici asta nu contează , dar nu vede că pe stradă sunt corturi cu USR de care te împiedici peste tot, că avizele de bannere mai trebuie și ridicate din registratura… Dar el mușcă și latră, sau invers, că oricum nu contează.

Ce îmi pare rău, rău de tot, este că prea mulți ieșeni au votat cu USR lăsându-se ademeniți de faptul că acest partid este condus de oamenii pe care ei, Ieșenii care i-au votat, îi caută. Îmi pare rău că nu am clamat public “Gașca“ de care s-au înconjurat”, a declarat Mihai CHIRICA.

Mihai CHIRICA a declarat că ziaristul GACHI, cunoscut ca fiind apropiat de Marius BODEA, a luat bani de la fostul primar al Iașului, Gheorghe NICHITA pe vremea când activa în cadrul ziarului ”Curierul de Iași”.

CHRICA a mai declarat că îi pare rău că nu l-a dat în judecată pe GACHI la timp și că nu a făcut conferințe de presă pentru a arăta care este adevărul.

Citeste si   Cristian Rizea: „Ciutacule, prietenii tăi „elefanții” sunt bine?”

Mihai CHIRICA: “marele“ jurnalist Gachi a luat bani de la Nichita. Cum? În ziar, în Curierul de Iași”

”Da, dragi ieșeni care ați votat cu ei, nu aveți nicio vină voi, ci eu pentru că nu am știut să vă spun la timp că:

“marele“ jurnalist Gachi a luat bani de la Nichita. Cum? În ziar, în Curierul de Iași. Cine transporta? Dacă va fi cazul vor spune sub stare de jurământ , dar pentru acest “ deontolog” îi pot aminti câteva nume S.B.

– că nu l-am dat în judecată la timp și nu am făcut conferințe de presă să vă arăt cât de mincinoși sunt spunând că am vila la Târgul Neamț, prezentând casa soacrei mele cumpărată în 1992, că am vilă la Conest prezentând casa în care stăteam cu chirie, fapt pe care-l știa mincinosul; că am vilă la Frasin care de fapt este a firmei fratelui cumpărată de la proprietarul acesteia în 2014 din București, cumpărare făcută de firmă, din contul ei în banca vânzătorului la notarul lui din București

că nu l-am dat în judecată la timp pentru faptul ca a mințit și a hărțuit familia, inclusiv pe mama de aproape 80 de ani

– că nu l-am dat în judecată la timp pe alt “deontolog” din presa ieșeană, Neamțu, care a fost coleg de școala cu soția mea în Târgu Neamt, știind situația familiei ei a prezentat casa mamei ei ca fiind a mea

că nu am cerut public celor care au fost făcuți mafioți imobiliari să-și caute dreptatea în justiție

– că nu am spus public că toate scandalurile din cartierul Oancea au fost judecate de Instanțe și pierdute de ei, pentru că toți au respectat legile acestei țări, și multe altele care nu-mi vin acum în minte”,  a mai declarat Mihai CHIRICA.

În încheie, primarul Iașului, Mihai CHIRICA a ținut să menționeze că îl va face ”vedetă” pe ziaristul GACHI, arătând de fiecare dată cine este și mai mult cui slujește.

”Îmi pare rău că au pus pe căi greșite procurori și polițiști făcând zeci de plângeri penale pentru care statul cheltuie bani și timp în mod legal “satisfăcând“ orgoliile unor pierzători.

Da, chiar îmi pare rău, dar nu voi mai asculta decât de mine, și-l voi face vedetă pe Gachi arătându-vă de fiecare data cine este, și mai mult cui slujește.

Și eu cred într-o Românie fără penali, eu am luptat pentru asta cu Dragnea, dar penalii sunt cu ei. Și eu cred în transparentă și comunicare, dar deputatul ”Zero” (pentru că nu a făcut nimic ci doar a încasat salariu de parlamentar) a primit doar sinecuri de la stat: șef la Tehnopolis, șef la OPC, prefect, șef de aeroport, parlamentar PNL, toate și omul nu are niciun bun declarat, e sărac, doarme în stradă… Ei sunt oamenii noi pe care-i așteptați? Nu cred! V-au înșelat!

Și închei, promițându-vă tuturor ieșenilor, indiferent cu cine ați votat, că nu voi avea liniște până când nu voi aduce în fața voastră decizii finale ale curților de justiție mergând oriunde, la orice instanța până la CEDO. Nu pentru că îi urăsc, dar nici nu-i iubesc, îmi sunt indiferenți, ci pentru faptul că au mințit cu nerușinare și din această cauză pe unii dintre voi v-am pierdut”, a mai declarat primarul Municipiului Iași, Mihai CHIRICA.

 

Citeste si   Virgil Popescu: Trebuie să ne digitalizăm, altfel nu vom avea capacitatea administrativă să putem atrage, să evaluăm proiecte şi să le putem da drumul

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ