Share

Într-un comunicat de presă transmis de către Președintele PNL, Costel Alexe, acesta îl acuză pe Președintele Consiliului Județean, Maricel Popa, de o gestionare defectuasă a proiectului Spitalului Mobil de la Lețcani.

Proiectul coordonat de liderul social democrat a primit o amendă în valoare de 60.000 lei 

În comunicatul de presă transmis de președintele Partidului Național Liberal, Costel Alexe, acesta a declarat:

Nu doar că Maricel Popa se joacă cu sănătatea noastră, dar mai plătește și amenzile incompetenței lui, tot din banii publici! Raportul Curții de Conturi a României confirmă temerile pe care PNL Iași și opinia publică ieșeană le-au avut încă de la început.

Nici în vremuri de criză medicală baronii hapsâni nu se opresc și iată că de virus te mai poți trata, dar de deturnarea fondurilor publice ba! Ieșenii trebuie să știe că, în timp ce administrațiile responsabile din țară au urmărit interesul cetățeanului și au aplicat legal, tandemul Maricel Popa – Ionel Arsene s-a gândit să ocolească prevederile din ghidul de aplicare și să inventeze un artificiu prin care să poată cheltui nestingherit vreo 13 milioane de euro, pe care europenii să îi deconteze ulterior. O rețetă clasică brevetată de PSD în anii guvernării!”

Este cunoscut de publicul ieșean faptul că proiectul spitalului mobil a întâmpinat probleme pe tot parcursul procesului de demarare.

Citeste si   Klaus Iohannis, întâlnire de urgență cu liderii PNL

Prin urmare, ar fi de preferat ca în plină campanie electorală structurile politice ieșene să realizeze comunicate de presă despre lucruri concrete pe care se bazează mandatul lor în loc să se uite în curtea ”vecinului”.

Discuțiile din scena politică ieșeană se rezumă doar la acuzații agresive fără a avea vreo finalitate.

Citeste si   Dan Bucura, la Realitatea PLUS: „Cum să ajungă un USR-ist la Consiliul Legislativ cu voturile PSD-ului?”

Ne confruntăm cu un lanț nesfârșit de discuții în contradictoriu pe subiecte ce s-au epuizat de mult timp

În comunicatul de presă liderul Partidului Național Liberal, Costel Alexe, a mai declarat:

Pe final de mandat le-ați arătat tuturor ieșenilor că nu vă pasă de prioritățile județului și ați vrut să dați tun financiar înainte de plecare. Nu este de mirare din moment ce sfătuitorul dumneavoastră de taină și omul care se ocupă de fonduri europene în Consiliul Județean Iași a fost Gheorghe Nichita, nimeni altu decât cel care are o vastă experiență în deturnarea banilor europeni, executând astăzi o pedeapsă de 5 ani cu executare pentru deturanare de fonduri!”


Share

LĂSAȚI UN MESAJ