Adina SĂNIUȚĂ a transformat cunoştinţele sale de limbă şi cultură germană într-o librărie cu cărţi exclusiv în limba lui Goethe

Adina Săniuţă a transformat cunoştinţele sale de limbă şi cultură germană într-o librărie cu cărţi exclusiv în limba lui Goethe, primul astfel de spaţiu din Capitală, în care a investit circa 10.000 de euro în urmă cu doi ani, când a pornit librăria Lebbuchenhaus. În prezent, în cadrul librăriei din centrul Capitalei se ţin şi ateliere şi cursuri în limba germană.

Citeste si   Bilanțul persoanelor INFECTATE cu COVID -19 în România a ajuns la 18.283! 496 sunt din IAȘI

Ea a început să înveţe limba germană încă de la patru ani, având o îndrumătoare în zona în care locuiau bunicii săi, iar în timpul unei şedinţe a companiei unde lucra a apărut şi ideea numelui librăriei, fiind un proiect la care antreprenoarea se gândea deja.

Pentru a se extinde, antre­pre­noarea se uită şi la zona online, dar cu un produs propriu pe care vrea să îl dezvolte alături de investi­tori, fie prin platformă de crowd­funding, business angel sau colaborări cu companii, menționează ziarul financiar.ro.

Citeste si   Situaţia MĂSURILOR întreprinse în judeţul IAȘI pentru a COMBATE şi ÎMPIEDICA răspândirea COVID -19
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ