Share

O familie din Iași a găsit cheia succesului garantat

Comerţul este, fără îndoială, cel mai atractiv domeniu de activitate din economia românească. Dacă zona construcțiilor prezintă totuși riscuri semnificative, comerțul oferă în continuare oportunități multiple pentru cei care desfășoară activități în acest domeniu.

Riscul însă, coboară spre zero pentru acei antreprenori care sunt abonați la contractele cu statul.

Pentru aceștia nu doar riscurile sunt nesemnificative, ci și unele costuri care pentru restul privaților sunt destul de apăsătoare.

Printre aceste costuri se numără și cele de promovare a produselor sau serviciilor comercializate.

Însă, pentru firmele abonate la contractele cu statul aceste activități de promovare nu doar că sunt inutile, dar chiar sunt nedorite. Aceste firme vor să treacă cu totul neobservate. Uneori este posibil, alteori iată că nu!

Ieșenii Cătălin și Adina ANDREI au pus pe picioare o adevărată interfață comercială în relația cu statul român!

ADISON COMPANY S.R.L., o afacere de familie extrem de profitabilă

Specializată în Comerțul cu ridicata al bunurilor de uz gospodaresc, cei doi au reușit spre exemplu în 2016 să realizeze o cifră de afaceri de 6.056.791 ron.

Dacă veți vizita site-ul acestei firme adison.ro  veți observa că este extrem de banal. Explicația este simplă: deși această firmă și-a expus stocurile la vedere, nu vinde absolut nimic de pe site.

Citeste si   SENATORUL Laura Iuliana SCÂNTEI, IEȘEANCĂ numai în campania ELECTORALĂ

Nu are prețuri și firește nici instrumente de plată online. De ce?

Răspunsul este și mai simplu: privații nu cumpără de pe site-ul lor! Interesul soților Andrei este integral îndreptat spre STATUL ROMÂN!

“CONTACTELE” familiei ANDREI sunt cele care de fapt le garantează acestora succesul în relația cu exponenții statului

Și ca în orice relație ambele părți trebuie să câștige. O parte este familia Andrei, iar aceasta este cu siguranță câștigată.

Să aruncăm o privire asupra contractelor încheiate de Adison Company cu statul român.

În acest moment, potrivit licitatiapublica.ro, Adison are în desfășurare o licitatie la INSTITUTUL DE PSIHIATRIE “SOCOLA” IASI. Adison s-a înscris pentru a le furniza celor de la Socola PRODUSE de PAPETARIE în valoare de 2969.6 RON. 

Tot luna aceasta U.M. 0807 din IASI, mai exact SRI-ul a cumpărat de la aceeași soți ANDREI, HARTIE IGIENICĂ, în 2 STRATURI, 130 FOI/ROLA în valoare de 1950 RON. Cei de la SRI au știut exact ce vor!

Tot în mai, SPITALUL MUNICIPAL DOROHOI a achiziționat de la aceeași firmă DETERGENT CONCETRAT PENTRU PARDOSELI-SANO X 2 l în valoare de 690 RON.

Primăria Pascani a achiziționat MATERIALE DE CURATENIE – 16652.8 RON iar CTP Iași au avut și ei nevoie de aceleași materiale de curățenie dar în valoare de 1261.09 RON și lista continuă..

Citeste si   1 Decembrie la IAȘI! Medicii din PRIMA LINIE au fost PREMIAȚI pentru LUPTA împotriva răspândirii SARS-COV-2

Luna trecută, SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA SF. SPIRIDON IASI, a achiziționat HARTIE COPIATOR SI PAPETARIE în valoarea-record de 29720.7 RON

Apropos, de Hartie pentru fotocopiatoare si xerografica a avut nevoie anul trecut și INSTITUTUL DE PSIHIATRIE “SOCOLA” IASI. SOCOLA a achiziționat în 28-12.2017 250 de top-uri de hârtie la un cost de 9.99 RON/buc. Cu doar 3 zile înaintea Revelionului dl Oprișanu rămăsese fără hârtie, sau mai corect spus a rămas cu bani în “caseria” spitalului. Și ca să nu îi încurce pe cei de la Adison cu o comandă minoră, a comandat atâta hârtie încât până și depozitarea acesteia ar fi fost o problemă. Acum, cine știe ce cantitate a ajuns efectiv la Spital!

Un alt client consumator de papetărie este și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iasi

În 22.12.2017 și Pneumo a realizat că nu mai are obiecte de papetărie: au cumpărat de 2,007.5 RON.

În general nu există produse comerciale pe care Adison Company și soții ANDREI să nu le poată vinde instituțiilor publice: de la cozi de lemn, lavete sau farase pe care le-au vândut unităților militare, trecând prin ascuțitori și caiete de matematică pentru Palatul Copiilor, până la, spre exemplu, 200 de bucăți de mop bumbac vândute Primăriei Municipiului Iași.

Citeste si   (P) MARIUS OSTAFICIUC, președintele Organizației Municipale IAȘI al PSD și candidat la Camera Deputaților: „Se împlinesc astăzi 102 ani de când, la Alba Iulia, se decidea unirea TRANSILVANIEIcu ROMÂNIA”

Dacă angajații SRI Iași au nevoie de săpun, ADISON le furnizează. Ca să nu credeți că exagerăm, familia ANDREI prin Adison Company a vândut U.M. 0807 IASI, în 13-10-2017, 20 de bidoane de săpun LICHID-SANO HN-TECHNO SOAP*4 L. Deci 80 L odată!

Această familie are orice în depozit! Totul e pregătit! Instituțiile publice nu îi pot surprinde cu nimic!

Au avut până și JALOANE ANTRENAMENT, BASTON GIMNASTICA, CERC DIN PLASTIC PENTRU GIMASTICA. Cei de la COLEGIUL “COSTACHE NEGRUZZI” IASI au avut mare noroc, în octombrie anul trecut!

Mană cerească este această firmă pentru instituțiile publice din Iași și nu numai!

 

Mesajul redacției Ziarului “Buna Dimineata Iași”

Dacă aveți un posibil răspuns sau poate un indiciu pentru reporterii de anchetă ai ziarului nostru ne puteți scrie pe adresa office@bunadimineataiasi.ro! Doar cu ajutorul dvs vom putea să STOPĂM acest furt generalizat din bugetele publice! Orice indiciu poate conduce la finalizarea unei anchete. Fiecare anchetă jurnalistică poate conduce la declanșarea unei anchete judiciare și pe cale de consecință la punerea sub acuzare a celor care delapidează bugetele statutului și care implicit ne fură pe fiecare dintre noi! Ziarul “Buna Dimineata Iași” își asumă protejarea deplină a confidențialității surselor care ajută la realizarea acestor anchete.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ