Share

Tânărul în vârstă de 20 de ani din Brastavăţu, judeţul Olt, acuzat că a ucis un adolescent în vârstă de 14 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Trupul neînsufleţit al tânărului de 15 ani a fost găsit la marginea localităţii, cadavrul fiind decapitat şi prezentând mai multe urme de violenţă. 

Un bărbat a anunțat îngrozit la 112 că a găsit un trup decapitat aruncat la maginea satului. S-a dovedit că era corpul unui băiat de doar 14 ani, dispărut de o zi. El ar fi fost ucis pentru bani de un tânăr de 20 de ani.

Arestat și acuzat de omor deosebit de grav, tânărul de 20 ani i-a trimis pe polițiști să caute arma crimei în toate toaletele din comună. El a recunoscut crima și a susținut că a aruncat arma într-o toaletă din comună, refuzând să spună care, informeaza dcnews.ro

Anchetatorii sunt puși în situația halucinantă de a căuta arma crimei în toate toaletele din comună.

Ucigașul a spus că l-a ucis pe copilul de 14 ani pentru că l-a înjurat de mamă. El l-a înjunghiat atât de puternic pe adolescent, încât acesta nu a avut nicio șansă de supraviețuire.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ