Share

Adrian Nastase susține că încă mai vorbește cu lideri din PSD, dar îi e teamă să le dea numele ca nu cumva să provoace tensiune în partid

Astfel, despre Liviu Dragnea, actualul șef al PSD, Năstase e de părere că ”a crescut mult”.

 

 Se pare că în PSD portretizarea este atributul seniorilor. Adrian Nastase face acum ce făcea și Ion Iliescu în urmă cu mai bine de un deceniu. Vă mai aduceți aminte de celebrele caracterizări într-un cuvânt ale lui Ion Iliescu?

”A crescut foarte mult. A avut, în ultima vreme, niste probleme de imagine, a avut un rol important la alegerile locale si reuseste sa aiba o pozitie puternica.”, e caracterizarea făcută de Năstase la Antena 3.

Citeste si   Primăria Brașov, câștigată de Allen Coliban (USR-PLUS)

Despre premierul Sorin Grindeanu, Năstase, fost și el prim-ministru, consideră că ar trebui să mai meargă și în străinătate pentru a discuta cu vecinii României.

Se concentraza spre centru. Ar trebui sa aiba o pozitite mai puternica. O data pe saptămână sa circule în strainatate. Trebuie sa intelega ca drumul matasii circula prin Romania.”, a punctat fostul premier.

Victor Ponta are parte de câteva laude, dar și de critici din partea omului care l-a promovat în politica mare, stiripesurse.ro.

”Ponta este super-destept, este, din pacate, individualist. Nu a inteles ca sunt perioade de refacere din punct de vedere politic. Are idei interesante. Din pacate, nu intelege ca e nevoie sa fii membru al echipei cand nu joci in teren.”, a punctat Năstase.

Citeste si   Alegeri locale 2020. ACCESEAZĂ noua hartă politică a României. Răsturnări de situație în teritoriu, surprizele continuă la București

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ