Share

Fostul premier subliniază că ”este destul de evident că, la acest moment, PSD are destul de puţini aliaţi şi nu reuşeşte să negocieze cu succes pentru a-i obţine”. În acest context, Năstase transmite că eșecul de la moțiune poate influența și rezultatul alegerilor locale.

”O moţiune amânată foarte mult. În final, depunerea ei a avut loc anterior Congresului PSD iar dezbaterea şi votul ei au fost programate după. Amânarea votului, din lipsă de cvorum, nu mai poate influenţa Congresul – care a trecut – dar poate influenţa alegerile locale. Unele zone de nehotărâţi şi unii primari ar putea fi interesaţi de ofertele liberalilor. (…) Au mai rămas trei săptămâni până la alegerile locale. Ar fi nevoie de o strategie foarte spectaculoasă a partidului pentru a depăşi acest eşec în scurtul timp rămas. Se va întâmpla oare acest lucru?”, scrie fostul lider al PSD, pe blogul său.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Reaminim că, luni, ședința Parlamentului în care trebuia dezbătută şi votată moţiunea de cenzură a fost anulată din lipsa cvorumului. În sală au fost prezenți 226, pentru ca moțiunea să treacă fiind necesare 233 de voturi.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ