Share

 

Deputata Adriana Saftoiu, vice-presedintele Comisiei pentru copii disparuti din Camera Deputatilor, a relatat pe pagina sa de Facebook mărturia arturia unei politiste, infiltrata intr-o retea de proxeneti, si care a fost tradata, cel mai probabil chiar de oamenii din sistem.

„Polițistă, tânără, infiltrată intr-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles). Se decide să dea examen la Academia de poliție, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore. Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău.

Citeste si   PNL a câștigat 43 de primării din Sibiu

Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi. Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem”, a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Citeste si   Alegeri locale 2020. Primarul reales care a sărbătorit victoria călare

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ