Share

AEP menţionează că, luna trecută, la nivelul primăriilor au fost operate în Registrul electoral radierea a 23.150 de persoane ca urmare a decesului şi a 165 de persoane, cărora li s-a interzis exercitarea dreptului de a alege sau au fost puşi sub interdicţie. Pe de altă parte, 139 de persoane au redobândit drepturile electorale ca urmare a expirării perioadei de radiere.

Citeste si   Ludovic Orban, atac la PSD: ”Sunt CRIMINALI economici. Vor să nu mai plătim pensiile. PSD a arătat că este duşmanul României”

Din totalul de alegători români care figurează în Registrul electoral, 18.251.611 au domiciliul sau reşedinţa în ţară, iar 731.974, în străinătate şi sunt posesori de paşaport CRDS.

În iulie, au fost înscriși din oficiu în Registrul electoral 20.614 tineri care au împlinit 18 ani.

Conform datelor din 9 iulie de la Direcţia Generală de Paşapoarte, 688 de alegători noi au intrat în evidenţe, iar 129 nu mai figurează în Registrul electoral ca urmare a decesului sau pierderii cetăţeniei.

Citeste si   Florin VORNICU: ”BĂLAN a avut grija să-și ocupe POSTUL de la PSD cu un om de-a lui, CÂINE CREDINCIOS,care îi lustruiește pantofii STĂPÂNULUI”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ