Share

Dacă vrei să începi o afacere, ai găsit soluția

Pentru viitorii și tinerii antreprenori finanțarea pentru o afacere necesită și devine o mare provocare.

Dorești să-ți vinzi un bun personal sau te gândești la un împrumut în bancă?

BT Mic, compania Grupului Financar Banca Transilvania vine în ajutorul tău!

BT Mic, compania Grupului Financar Banca Transilvania este destinată să ajute afacerile mici să crească.

Până acum, în aproape un an, BT Mic are peste 2.000 de clienți, iar reditul mediu acordat a fost de 45.000 de lei. Se poate aplica online, pe site-ul BT Mic sau direct in unitatile BT Mic sau Banca Transilvania.

Citeste si   Ministrul român de Externe prezidează o reuniune informală a Consiliului miniștrilor de Externe din Organizaţia de Cooperare Economică la Marea Neagră

Pentru a putea beneficia de un credit de la BT Mic este nevoie ca un business să aibă minim 3 luni de venituri, fără să fie urmărit profitul inițial, ci doar faptul că firma este activă.

Creditele prin BT Mic ajung la 200.000 de lei pe client, pe un termen de maxim 7 ani, iar dobânda e variabilă

Românii din ţară şi din străinătate au acces nelimitat la informaţii avizate din partea a peste 50 de medici parteneri Doclandia.

Citeste si   Ora 15:00 - Combinațiile statului paralel. Ofițer SRI în rezervă, adevăruri uluitoare. Unde se întâlnea Ghiță cu șefii instituțiilor

Utilizatorii care doresc să beneficieze de sfaturile medicilor colaboratori ai platformei online, vor trebui să achite, cu cardul sau prin sms, o taxă de 10 euro, ce reprezintă contravaloarea unui abonament lunar.

Doclandia are la bază o investiție de 500.000 de euro, costuri ce acoperă tehnologia din spatele produsului, cheltuielile operaționale și de lansare

Înscrierile deschise la competiția Startarium Pitch Day au în joc 100.000 de euro

Startarium PitchDay include atât o componentă educațională și inspirațională prin sesiunile de conferințe și dezbateri, cât și o competiție prin care startup-urile pot obține finanțări în valoare totală de 100.000 de euro.

Citeste si   El este Paul BUTNARIU, beneficiarul unor contracte FABULOASE în valoare de PESTE 140.000.000 RON încheiate de COMPANIA DE CONSTRUCȚII FEROVIARE cu instituțiile STATULUI

Până pe 23 octombrie 2017, antreprenorii cu o afacere de 1-3 ani din întreaga țară se pot înscrie pe site-ul competiției, pe care-l găsiți în descriere.

După etapa de preselecție a înscrierilor online, cele mai bune 100 de startup-uri vor fi invitate la un interviu, pentru a fi evaluate de juriu în cadrul evenimentului de pe 16 noiembrie de la Auditorium Pallady București.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ