Share

Codul numeric personal sau CNP este atribuit la naşterea fiecărui copil şi este înregistrat pe certificatul de naştere. 

Numerlogii spun că până şi acest cod numeric personal format din 13 cifre spune multe lucruri despre tine. În numerologie, numerele şi literele sunt considerate simboluri care ascund anumite caracteristici, calităţi şi vibraţii.

Primele şapte cifre din CNP reprezintă datele tale de identificare, iar următoarele 6 sunt cifre unice, după modelul SAALLZZJJNNNC.

– reprezintă sexul şi secolul în care s-a născut persoana care posedă acel C.N.P. Dacă prima cifră e 1 sau 2, înseamnă că persoana este de sex masculin, respectiv de sex feminin, şi că s-a născut până în 1999. Dacă prima cifră este 5 sau 6 înseamnă că persoana − bărbat, respectiv femeie − s-a născut începând cu anul 2000.

AA, sau anul naşterii, este un număr format din 2 cifre şi reprezintă ultimele 2 cifre din anul naşterii.

LL,-luna naşterii -este un număr format din 2 cifre şi reprezintă luna naşterii persoanei.

ZZ –ziua naşterii-reprezintă ziua naşterii în format de 2 cifre. Pentru zilele de la 1 la 9 se adaugă 0 înaintea datei.

JJ-codul judeţului- este un număr format din două cifre şi este reprezentat de codul judeţului sau sectorului (în cazul municipiului Bucureşti) în care s-a născut persoana ori în care avea domiciliul sau reşedinţa în momentul acordării C.N.P.-ului.

NNN-numărul de ordine- este un număr format din 3 cifre din intervalul 001 – 999. Numerele din acest interval se împart pe judeţe, birourilor de Evidenţă a Populaţiei, astfel încât un anumit număr din acel interval să fie alocat unei singure persoane într-o anumită zi.

C-cifra de control – se află în relaţie cu toate celelalte 12 cifre ale C.N.P.-ului.

Iată ce putem afla din codul numeric personal: 

  • Dacă se repetă cifra 1 înseamnă că ai spirit de conducător, eşti independent şi original. Defectul tău principal este egoismul.
  • Dacă se repetă cifra 2 înseamnă că eşti genul de om care ştie să coopereze, care vrea să medieze şi care respectă pe toată lumea. Defectul tău principal este sensibilitatea.
  • Dacă se repetă cifra 3 înseamnă că eşti un bun comunicator şi ai multă creativitate. Sociabil din fire reuşeşti să te bucuri de orice moment din viaţă. Defectul tău principal este nepăsarea.
  • Dacă se repetă cifra 4 înseamnă că eşti o persoană pe care te poţi baza, o persoană muncitoare şi corectă. Defectul tău principal este doinţa de răzbunare.
  • Dacă se repetă cifra 5 înseamnă că eşti o persoană care iubeşte aventura, care comunică excelent şi care iubeşte viaţa. Defectul tău principal este imaturitatea.
  • Dacă se repetă cifra 6 înseamnă că eşti o persoană familistă şi responsabilă. Echilibrul îţi caracterizează viaţa. Defectul tău principal este că te crezi salvatorul lumii.
  • Dacă se repetă cifra 7 înseamnă că eşti o persoană înţeleaptă ce caută sî înveţe lucruri noi în fiecare zi. Defectul tău principal este egoismul.
  • Dacă se repetă cifra 8 înseamnă că eşti o persoană care are capacitatea de a aduna avere, bogăţii, de a conduce o afacere. Defectul tău principal este lăcomia.

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ