Share

Agenția de Protecția Mediului este închisă timp de 14 zile pentru public după ce 2 angajați au fost confirmați cu Covid19. Mădălina Nistor, directorul executiv al instituției a declarat pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava faptul că un angajat a venit câteva zile bolnav la muncă.

Acesta nu prezenta febră însă transpira foarte mult și tușea. În urma simptomelor prezentate de către angajat, Mădălina Nistor a decis să-l trimită să facă analize.

” A fost un angajat care a venit câteva zile bolnav la servici, mi-a spus că transpiră foarte mult și că tușește și am hotărât să-l trimit să își facă niște analize. Asta s-a întâmplat joia trecută. Joi l-am trimis în UPU, iar vineri dimineață l-am rugat să își facă un test de Covid care luni la ora 13 a ieșit pozitiv. 7

A avut 6 contacți în agenție, marți dimineață i-am trimis să își facă analize iar după masă din cei 6 doar 1 angajat a avut test pozitiv, atunci am luat decizia să închidem până termin toată linia ca să fiu sigură că nu vom contamina populația.

După primul contact pozitiv, a ieșit și al 2-lea pozitiv deoarece a fost contact direct, iar la colega de birou am făcut un test astăzi și așteptăm mâine rezultatul. Dacă este negativ se închide cercul, iar de mâine vom număra 14 zile și sperăm să fie bine din tot sufletul.

„Nu ne neglijăm atribuțiile sub nici o formă”

Am închis, dar lucrăm online, vorbim cu titularii, ținem tot timpul legătura cu ei doar că am considerat că este mai bine să nu îi primim în instituție.  A venit DSP-UL și a dezinfectat toată clădirea, mâine se va dezinfecta și mașina cu care s-a circulat și o să fim în regulă.”, a  declarat directorul executiv al instituției, Mădălina Nistor pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava.

 

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul județului! La nivelul județului SUCEAVA se înregistrează un număr de 5002 de persoane declarate VINDECATE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ