ideall.ro

Medicul Radu Zamfir, numit director executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant

Doctorul Radu Zamfir, medic primar chirurgie generală și cercetător științific, a fost numit în funcția de director executiv la Agenția Națională de Transplant (ANT), se anunță într-un comunicat postat pe site-ul Ministerului Sănătății. Radu Zamfir fusese unul dintre supraviețuitorii accidentului aviatic din Munții Apuseni, din 2014, acolo unde pilotul Adrian Iovan și studenta la medicină Aurelia Ion și-au pierdut viața.

ncepând cu dată de 05.03.2019, dr. Radu Zamfir, medic primar chirurgie generală și cercetător științific, a fost numit prin Ordin al ministrului Sănătății, Sorina Pintea, în funcția de director executiv la Agenția Națională de Transplant (ANT).

Cu aceeași dată, a fost semnat Ordinul de ministru prin care încetează detașarea doamnei  dr. Anca Mureșan de la Institutul Regional de Gastroenterologie – Hepatologie “Prof. dr. Octavian Fodor” Cluj în funcția de director executiv la ANT.

sensodays.ro

Noul director executiv al ANT, dr Radu Zamfir, este doctor în medicină, atestat în chirurgie  hepato-bilio-pancreatică și chirurgie oncologică și deține o diplomă europeană de transplant pentru prelevare multiorgan.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ