Share

Aglomeraţie în Vama Albiţa, în condiţiile în care tot mai mulţi cetăţeni moldoveni vin să petreacă sărbătorile pe rit vechi în staţiunile montane din România, iar timpul de aşteptare pe sensul de intrare depăşeşte 70 de minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Vaslui, Irina Mirică, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că traficul rutier în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa a crescut cu 15 la sută faţă de o perioadă obişnuită.

Citeste si   ZĂMOSTEANU s-a ”REPROFILAT”! Noul sediu al OPEREI va fi construit de FRIMA dezvoltatorului IMOBILIAR

“Valorile de trafic şi timpii de aşteptare au crescut considerabil în ultimile ore, tot mai mulţi cetăţeni moldoveni tranzitează punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pe sensul de intrare în ţară. Se lucrează cu personal suplimentar la capacitatea maximă, de asemenea, s-au suplimentat arterele de control, sunt fructificate toate cele cinci artere de control, iar o arteră de pe sensul de ieşire din ţară este de asemenea folosită pe sensul de intrare, pentru a reduce cât mai mult timpii de aşteptare.

S-au constituit rezerve de personal pregătite să intervină, dacă se impune. În ultimile 24 de ore au tranzitat punctul de trecere a frontieră 10.000 de persoane şi 2.500 de mijloace de transport”, a spus Irina Mirică.

Citeste si   Autoturism de LUX recuperat de proprietar datorită POLIȚIȘTILOR de frontieră

La sfârşitul săptămânii, creştinii ortodocşi de rit vechi celebrează Crăciunul, iar mulţi cetăţeni ai Republicii Moldova vin în staţiunile din România.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ