Share

Târgul pentru Fermieri AGRALIM este cea mai importantă manifestare din Regiunea de Nord-Est, organizată de compania ABplus Events

La târg, fermierii, producătorii, antreprenorii, cercetătorii şi specialiştii din judeţele din Nord-Estul ţării au șansa de a se familiariza cu cele mai noi tehnici şi utilaje din domeniul agricol.

Obiectivele majore ale evenimentului sunt: stimularea dezvoltării practicilor agricole, încurajarea investițiilor în domeniul agricol și facilitarea întâlnirii și dialogului dintre fermieri, specialiști, antreprenori și consultanții agricoli.

Citeste si   Au fost emise ORDINELE de constatare a ÎNDEPLINIRII condițiilor LEGALE de constituire a CJ Iași și CL Iași

AGRALIM se îmbogățește cu noi oportunități de sprijin pentru fermierii din regiune, pe cele trei direcții consacrate: soluții tehnice integrate pentru fermieri, consultanță tehnică și financiară, informații și acces la ultimele noutăți.

Evenimentul va avea loc în data de 21 și 22 septembrie, la Centrul Expozițional Transagropolis, Lețcani

Cei care doresc să participe se pot înscrie până pe data de 1 septembrie, la adresa de e-mail agri.events@abplus.ro.

În cadrul Festivalului vor avea acces, în ordinea înscrierilor, producătorii locali din Regiunea Nord-Est de: preparate din carne, lactate și derivate, dulciuri de casă, uleiuri esențiale, ceaiuri, produse de artizanat.

Citeste si   Guvernul a decis că aleșii locali vor putea depune jurământul și prin mijloace electronice la distanță

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ