Share

Târgul pentru fermieri AGRALIM 2019 şi-a deschis astăzi porţile în Parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna ieşeană Leţcani

Fermierii, asociaţiile agricole, companiile, specialiştii din domeniu şi publicul larg sunt așteptați la a 11- a ediţie a celui mai apreciat târg agricol din Moldova în perioada 19-22 septembrie.

Târgul pentru Fermieri AGRALIM și-a deschis portile joi, 19 septembrie, începând cu ora 12:00. În prezența oficialităților centrale și locale, la ora 13:30 a avut loc deschiderea oficială, unde au fost prezenți: organizatorul principal al evenimentului, directorul AB Plus Events, Florin MINDIRIGIU, primarul comunei Lețcani, Stelian TURCU, deputatul din partea PNL, Costel ALEXE, președintele Consiliului Județean, Maricel POPA, subprefectul Adrian-Constantin BLĂNARU.

Peste 200 de companii vor prezenta fermierilor din Regiunea Moldovei, noutăţi în domeniul agricol, după cum a precizat principalul organizator, directorul AB Plus Events, Florin MINDIRIGIU.

Citeste si   În județul IAȘI s-au ocupat peste 17.000 dintre locurile de VACCINARE disponibile până pe 31 ianuarie

 IAȘUL devine polul agriculturii din Regiunea de Nord – Est prin organizarea acestui eveniment

La târg, fermierii, producătorii, antreprenorii, cercetătorii şi specialiştii din judeţele din Nord-Estul ţării au șansa de a se familiariza cu cele mai noi tehnici şi utilaje din domeniul agricol.

Obiectivele majore ale evenimentului sunt: stimularea dezvoltării practicilor agricole, încurajarea investițiilor în domeniul agricol și facilitarea întâlnirii și dialogului dintre fermieri, specialiști, antreprenori și consultanții agricoli.

AGRALIM se îmbogățește cu noi oportunități de sprijin pentru fermierii din regiune, pe cele trei direcții consacrate: soluții tehnice integrate pentru fermieri, consultanță tehnică și financiară, informații și acces la ultimele noutăți

Ediția din acest an a Târgului AGRALIM va reuni peste 200 de companii și branduri din sectorul agricol, care vor prezenta publicului vizitator o oferta complexă de tractoare, utilaje și tehnica agrară, uscătoare, silozuri, mașini de transport cereale, tehnologii și echipamente pentru irigații, sere și solarii, material săditor, semințe, pesticide și îngrășăminte chimice, echipamente și tehnologii pentru creșterea animalelor, nutrețuri combinate și hrana pentru animale.

Citeste si   Rata de infectare cu SARS-COV2 în județul IAȘI! 9 localități se află în SCENARIUL ROȘU

Simultan cu expoziția de echipamente și tehnică agrara, va fi organizată Expozitia de Animale de Rasă Excelență în Zootehnie, care va reuni cele mai frumoase exemplare de bovine, ovine și caprine.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ