Când vine vorba de tendinţe în materie de make-up, posibilităţile sunt nelimitate. Sezonul acesta, la modă sunt pistruii, chiar şi cei pictaţi

Şi cum ne apropiem cu paşi repezi de sărbători, sclipiciul nu se regăseşte doar pe decoraţiunile de Crăciun, ci şi în paleta de machiaj.

Unele femei îi văd ca pe un defect pe care încearcă din răsputeri să-l ascundă. Dar, pentru makeup artişti, pistruii sunt extrem de atrăgători. Specialiştii le încurajează pe doamne chiar să-i scoată în evidenţă.

Citeste si   Spitalul REGIONAL de Urgenţă IAȘI va avea 850 PATURI! Nelu TĂTARU: ”Spitalul care va fi construit la IAȘI este cel mai AVANSAT proiect”

Un înger Victoria’s Secret le-a arătat cititoarelor Vogue cum să se machieze, dacă au pistrui.

Trendul pistruilor a fost puternic încurajat de Meghan Markle. Inspirate de fosta actriţă, femeile au început să-şi picteze chiar pistrui falşi ca să semene cât mai mult cu soţia prinţului Harry.

Deja în vogă de câţiva ani, fardurile cu sclipici rămân în tendinţe şi iarna aceasta. Totuşi, există şi diferenţe. Anul acesta fardul are particule strălucitoare mult mai fine pentru ca efectul creat să nu fie atât de strident. Iar favorite sunt culorile naturale. Make-up artiştii l-au numit “praf de zâne”.

Citeste si   Vești bune pentru LOCUITORII comunei MIROSLAVA! AUTORITĂȚILE au început lucrările pentru înființarea unei REȚELE de colectare a apelor MENEJERE
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ