Share

Pana la aceasta data, 10.04.2020, s-au primit la AJOFM IASI 2.570 solicitari corecte si complete de acordare a somajului tehnic din partea agentilor economici pentru 15.980 salariati

La Iasi am finalizat toate verificarile pentru cererile deja inregistrate si suntem pregatiti sa facem platile catre angajatori imediat ce vor fi alimentate conturile de cheltuieli cu aceasta destinatie.

Citeste si   Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: România, prinsă de criza sanitară cu spatele la zid

AJOFM face un apel catre angajatori sa respecte urmatoarele prevederi legale:

Numarul de zile pentru care angajatorii solicita somaj tehnic aferent lunii martie 2020 se calculeaza incepand cu data suspendarii CIM in REVISAL, doar  cu art. 52 alin. (1) lit. c) din Codul Muncii.

 O singura depunere a solicitarii este sufucienta pentru solutionarea dosarului. In caz de mesaj din partea AJOFM pentru corectii, documentul se va retransmite conform instructiunilor din e-mailul primit de la institutie.

Citeste si   Nelu Tătaru: Medicul rănit în incendiul de la secția ATI Covid din Piatra Neamț a suferit prima operație. "Sperăm să aibă o evoluție bună"

Maxima atentie la completarea corecta in formulare a conturilor IBAN.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ