Ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor studenților care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iaşi anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Citeste si   Caz uluitor la Iași! A fost prins cu heroină la un control de coronavirus!

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Iaşi, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Iaşi, str. Cucu, nr.1, localitate Iaşi, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Citeste si   Dramă în spitalele din Marea Britanie. Un tânăr asistent medical din Anglia a pierdut lupta cu COVID-19

Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 14.01.2020 – 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 1000 – 1530 și vineri, orele 1000 – 1300.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0232254578, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM IAŞI>Comunicare>Materiale informative.

Citeste si   Bilanț SUA - Cifra înspăimântătoare - Recordul de morți pentru o țară, în 24 de ore,