Până pe data de 15 august, Asociația ,,GLASUL VIEȚII”  împreună cu preotul Dan DAMASCHIN desfășoară o ORGANIZAȚIE CARITABILĂ. Scopul activității este  sprijinirea celor 4000 de copii pentru începerea anului școlar 

,,Anul acesta am ajuns, să avem 4000 de copii cu o medie de 5-6 copii pe familie și un procent aproximativ de 95% de copii orfani de un părinte sau de ambii. De asemenea, sunt cazuri în care părinții sunt plecați peste granițe, abandonându-și copiii fie la unul din soți, fie la bunici.

,Anul acesta încercăm cu ajutorul lui Dumnezeu să facem tot posibilul ca acești copii să primească tot ceea ce au nevoie pentru a începe școala cât mai frumos hăinuțe de calitatea, treining, o ie, un pachet de alimente și produse de curățenie pentru întreținerea acestor haine plus un ghiozdănel cu ce mai putem aduna pentru acești copii” a declarat preotul Dan DAMASCHIN. 

Pentru a-i ajuta pe micuți puteți vira în conturile bancare de mai jos una din sumele 236 lei, 50 euro, 45 lire sau 55 dolari cu precizarea pentru „GRĂUNTELE DE LUMINĂ” 

,,Activitatea are o vechime de 15 ani. Am plecat de la un număr de câțiva copii din 2005, iar anul acesta am ajuns la 4000, 4000 însemnând tot ceea ce înseamnă copil necăjit din familiile cu mulți copii sau familii monoparentale de pe raza județului IAȘI și nu numai, având copii și din județele Botoșani, Vaslui, Neamț și Suceava. Copii i-am cunoscut cu ocazia internării mamelor în maternitate și verificării situației prin care trece familia respectivă” a declarat preotul Dan DAMASCHIN.

Cei care doresc să ajute un copil pot cumpăra personal haine, papuci, ghiozdan, rechizite, produse de igienă și de curățenie. Coletul trebuie trimis până la 15 august  la Biserica Maternității Cuza Vodă și trebuie să conțină 50 de lei pentru alimente.

LĂSAȚI UN MESAJ