ideall.ro

PSD rămâne fără aliați! La numai o zi după ce social democrații au ales să meargă cu un candidat propriu la prezidențiale, și Pro România a anunțat că își desemnează un candidat propriu

Tăriceanu a declarat, înainte de Comitetul Executiv al PSD că, în cazul în care NU va fi candidatul comun PSD – ALDE la prezidențiale, va încerca să formeze o alianță cu Pro România. Se pare însă că și această variantă a căzut. În consecință, fiecare formațiune va avea candidat propriu la prezidențiale.7at, marţi, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că Pro România trebuie să desemneze candidat propriu la prezidenţiale, după ce PSD şi ALDE au anunţat că vor avea proprii candidaţi.

Pe de altă parte, Tăriceanu a declarat,  înainte de Comitetul Executiv al PSD că, în cazul în care va NU va fi candidatul comun PSD ALDE la prezidențiale, va încerca să formeze o alianță cu Pro România. Se pare însă că și această variantă a căzut.

,,Văd că PSD a decis să negocieze cu ALDE o posibilă susținere a PSD la prezidențiale. Eu zic să nu-și piardă timpul”, a reacționat Varujan Vosganian, purtătorul de cuvânt al ALDE.

sensodays.ro

ALDE insistă cu Călin Popescu Tăriceanu și chiar amenință cu ruperea coaliției de guvernare, dacă PSD nu-l susține pe liderul lor.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ