Share

ALEGERI LOCALE 2020 // Pentru scrutinul din 27 septembrie 2020 alegeri locale, au fost organizate nu mai puțin de 18.794 de secţii de votare. 

La alegeri locale 2020, cetățenii cu drept de vot pot afla secția de votare la care sunt arondați, dar și adresa acesteia de pe Registrul Electoral.

Cetățenii cu drept de vot pot afla secția de votare la care sunt arondați și adresa acesteia de pe registrulelectoral.ro.

Pentru asta, este necesară completarea a trei câmpuri: 

Citeste si   Prof Dr. Carmen DOROBĂȚ a INFIRMAT orice implicare a sa de natură POLITICĂ

– CNP (codul numeric personal)- nume de familie- codul de verificare care se vede pe site

Registrul electoral este structurat pe judeţe, municipii, oraşe, comune și conține două secțiuni: o secțiune publică, destinată accesului alegătorilor la informații, și una privată, destinată instituțiilor publice.

Registrul electoral este actualizat permanent prin adăugarea alegătorilor care au împlinit 18 ani, au dobândit cetățenia română și cărora le-a încetat suspendarea exercitării drepturilor electorale și prin radierea alegătorilor care au decedat, și-au pierdut cetățenia română, cărora le-a fost interzisă exercitarea drepturilor electorale sau au fost puși sub interdicție de către o instanță judecătorească.

Citeste si   LOCKDOWN după aproape 5.000 de cazuri noi de covid? Orban: ”Măsurile vizează obiectivul de a reduce interacţiunile şi răspândirea virusului”

Alegeri locale 2020 // Câte secții de votare au fost organizate la nivel național

Alegeri locale 2020. Hotărârea Autorităţii Electorale Permanente (AEP) privind numerotarea secţiilor de votare organizate pe teritoriul României pentru alegeri locale 2020, din 27 septembrie 2020, a fost publicată în Monitorul Oficial pe data de 16 septembrie 2020.

Citeste si   Cristian Rizea: În 2014, Maior și Dîncu mi-au spus să am o relație bună cu Burleanu, că facem orice cu el

Potrivit unui comunicat al AEP, anexa acestui act normativ include forma finală a numerotării, precum şi sediile celor 18.794 de secţii de votare care au fost organizate la nivel naţional.

Foarte important! Numerotarea şi lista secţiilor de votare poate fi consultată pe site-ul www.roaep.ro, la secţiunea Management Electoral. 

Pe tot parcursul zilei de duminică, 27 septembrie 2020, de alegeri locale 2020, site-ul nostru, www.realitatea.net, va posta informații de ultimă oră – știri, sondaje, exit-poll alegeri locale 2020.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ