Share

Marcel Vela a sustinut, astazi, o conferinta de presa la sediul Ministerului de Interne, in care a abordat, printe altele, si subiectul privind desfasurarea alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. 

“Am fost la datorie, am organizat procesul electoral în cele mai bune condiții, în toate atribuțiile pe care le-am avut în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Am avut 1128 de evenimente sesizate, 461 neconfirmate și am întocmit și trimis spre parchete 279 de dosare penale”, a spus Marcel Vela. 

Citeste si   Florin Cîțu acuză PSD de minciună și manipulare când cere guvernului să prezinte bugetul de anul viitor

Ministrul spune ca, “in urma analizelor si cercetarilor, cei prezenti in depozitul unde sunt buletinele de voturi sunt: presedintele Biroului electoral de circumscriptie Sector 1, un membru in Biroul electoral de circumscriptie Sector 1, membru delegat din partea PPUSL (cel care depoziteaza un sac), presedintele sectiei de votare 141- cel care se vede ca ridica un sac si trei observatori candidati din partea partidelor politice care supravegheaza procedura cu aprobarea presedintelui Biroului electoral de circumscriptie Sector 1”.

Citeste si   Marcel Ciolacu, REPLICĂ după atacul dur al președintelui Klaus Iohannis: Este revoltător! N-ați făcut nimic! Nu toți suntem roboți!

“Cu privire la evenimentele de ieri si de alaltaieri, va spun ca MAI a inaintat spre Parchetul Sectorului 1 acest dosar. Din cele 473 de procese-verbale, sapte din ele sunt analizate si 23 de persoane care au semnat aceste procese verbale vor fi audiate. In urma imaginilor publicate aseara, ne-am autosesizat. Se fac cercetari. Concluziile vor fi aduse la cunostinta opiniei publice in cel mai scurt timp. MAI nu intervine in aceasta verificare”, a mai precizat Marcel Vela.

Citeste si   Dominic Fritz, validat definitiv ca primar al Timișoarei

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ