Share

Judecătoria Sectorului 5 a respins toate cele patru contestaţii depuse de primarul Sectorului, Daniel Florea, cel care a încercat blocarea artificială a candidatului PNL Cristian Băcanu pentru poziţia de primar al aceluiași sector şi a candidaţilor la Consiliul Local Sector 5 şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti din partea PNL.

“Respingerea contestaţiilor de către instanţele de judecată, de altfel previzibilă, demonstrează fără echivoc disperarea cu care cel mai ineficient primar din istoria Bucureştiului încearcă să-şi apere poziţia, într-un dispreţ total pentru actul democratic al alegerilor electorale”, a declarat preşedintele PNL Sector 5, Cristian Băcanu, candidat la primărie.

Citeste si   Campanie electorală cu insulte și îmbrânceli în Gorj

De altfel, PNL a sesizat, în această săptămână, mai multe acţiuni de forţă ale primarului Daniel Florea. În urmă cu câteva zile, relatează presa, la indicaţiile sale, ar fi fost demontate şi rechiziţionate toate bannerele cu candidaţii PNL la primăria de sector şi Primăria Generală a Capitalei, Cristian Băcanu şi Nicuşor Dan.

Citeste si   Florin Cîțu: O guvernare liberală înseamnă taxe mai mici și mai puține 

De altfel, la începutul acestei săptămâni, filiala PNL Sector 5 a formulat o plângere penală împotriva lui Daniel Florea, în urma apariţiei în spaţiul public al unui film în care erau prezentaţi angajaţi ai Primăriei Sector 5 care completau liste de semnături în fals pentru susţinerea candidatului PSD.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ