Share

Ciolacu susține că varianta amânării alegerilor parlamentare va fi analizată pentru că mai mulți parlamentari ar fi solicitat acest lucru.

”Este posibil să facem acest lucru. Este posibil să fie depus un astfel de proiect de lege. Am văzut mai mulţi lideri – eu nu am cerut până acum – care au cerut acest lucru. Lideri din Parlament, nu din PSD”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a acuzat guvernul și pe președintele Klaus Iohannis că nu sunt preocupați de creștera numărului de infectări și ”nu-i interesează altceva decât să se ţină alegerile, să înjure PSD-ul”.

Citeste si   Nicușor Dan, anunț despre data depunerii jurământului ca primar general. Ce spune despre termoficarea Bucureștiului

”Cum să ieşi tu, preşedintele României, în conferinţă de presă, când ai cel mai mare grad de infectare – încă nu s-a propagat cel de la alegeri, după două săptămâni vedem ce se întâmplă – are obsesie cu PSD – şi la sfârşit să spui românilor să respectaţi regulile, adică să vă spălaţi pe mâini, să purtaţi mască. Toate ATI-urile sunt pline. Lumea va avea o lehamite să meargă, mai ales după aceste imagini. Lumea va avea o lehamite să mai vină la vot, fiindcă nu mai contează ce votează ei, contează cine decide să fie la putere şi care este structura Parlamentului. Plus numărul de infectări, şi părerea mea este că vor depăşi 2.500, vor merge spre 3.000”, a adăugat liderul PSD, citat de Agerpres. 

Citeste si   Al. Rafila: Vom avea probleme cu accesul la ATI. Ce prevede Planul PSD pentru combaterea epidemiei de COVID-19 din România

În cazul în care va fi depus proiectul de lege privind amânarea alegerilor, PSD îl va vota. 

”Avem şi responsabilităţi faţă de români. (…) Specialiştii au început să iasă şi să ne atragă atenţia că vom rămâne izolaţi în toată Europa. Pandemia e clar că nu este în acest moment controlată şi bine gestionată de către Guvern. Vom vota amânarea alegerilor”, a mai anunțat Ciolacu.

Citeste si   Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost infectat cu noul coronavirus

Citește și ”CCR respinge sesizarea lui Iohannis: Parlamentul are ultimul cuvânt în stabilirea datei alegerilor parlamentare”

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ