Share

Premierul Ludovic Orban nu estesingurul care își va face testul COVID-19 ca urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Contacții premierului, printre acre se află vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Fondurilro Europene Marcel Boloș au decis și ei să-și facă testul pentru a afla dacă au fost sau nu expuși virusului. 

Citeste si   Cristian Rizea detonează "bomba", la Chișinău: Sebastian Ghiță, combinații penale. Cum a dat bani în stânga și în dreapta pentru a cumpăra voturi pentru Ponta

“Şi domnul prim-ministru Ludovic Orban s-a testat voluntar şi aşteaptă rezultatul testului. Lucrul acesta îl voi face şi eu”, a precizat Turcan, citată de Agerpres, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul unei vizite de lucru la Ministerul Fondurilor Europene.La rândul său, ministrul Boloş a declarat că s-a testat voluntar “de vreo trei ori până acum”. “Mă voi testa, pentru că este importantă sănătatea colegilor mei”, a adăugat el.

Citeste si   18 partide și formațiuni politice și 5 independenți vor candida la alegerile Parlamentare. Anunțul BEM

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ