Share

Un bărbat a evadat de la Spitalul de Psihiatrie din Iași, unde era internat. Polițiștii din Iași sunt în alertă deoarece, în lipsa tratamentului medicamentos, tânărul poate deveni periculos. Oamenii care au informații despre această persoană sunt rugate să sune la 112.

UPDATE: Tânărul evadat de la Spitalul de Neuropsihiatrie Grajduri a fost găsit. Un angajat de la Spitalul de Neuropsihiatrie Grajduri a reușit să îl prindă pe criminalul în vârstă de 24 de ani care a evadat vineri seara din incinta unității.

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

UPDATE: Reprezentanții Spitalului de Maximă Siguranță „Grajduri”, Victor Idriceanu, susține că evadarea tânărului, care și-a omorât mama și bunica, ar fi fost premeditată. Cel puțin asta rezultă imaginile suprinse de camerele de supraveghere.

Întrebat dacă Silviu Cătălin Tecuţă a avut probleme de comportament, managerul Spitalului de Maximă Siguranţă ”Grajduri” a precizat că bărbatul răspundea foarte bine tratamentului medicamentos.

Citeste si   Activitățile DIDACTICE vor fi SUSPENDATE în unitățile de ÎNVĂȚĂMÂNT în care sunt organizate SECȚII DE VOTARE!

Nu este prima oară când Silviu Cătălin Tecuţă reușește să evadeze. În ianuarie 2012, tânărul a plecat din Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola, unde se afla pentru expertiză psihiatrică. Atunci, a fost prins la două ore de la evadare, în jurul unei biserici din Iaşi.

Bărbatul era internat în Spitalul de Psihiatrie, după ce în octombrie 2011 și-a omorât mama și bunica. Tânărul și-a strangulat mama și apoi s-a năpustit asupra bunicii sale, care a intervenit să pună capăt conflictului. Potrivit anchetatorilor, Silviu Cătălin Tecuţă era furios pentru că mama sa îl interna periodic la Spitalul de Psihiatrie Socola pentru tratament.

Citeste si   Nou FOCAR de COVID-19 în MIROSLAVA! 11 persoane au fost testate POZITIV

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ