Share

Alex Velea și Antonia, declarații de dragoste în direct la tv. Cei doi au împreună doi copii șui deși nu sunt căsătoriți, se iubesc pe zi ce trece mai mult.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi nu ezită să își expună iubirea public.

Citeste si   Horoscop 29 septembrie. Zodia care este dezamăgită de toți. Nimeni nu-i intră în grații

Alex Velea și Antonia, declarații de dragoste în fața tuturor.

„Nu actele sunt cele care te ţin într-o conexiune strânsă şi aşa cum trebuie să fie, sufletul şi alte lucruri (n.r. sunt importante). Nu aş fi putut să am un noroc mai mare şi să am o partidă mai bună. Îi mulţumesc pentru cei doi copii”, a declarat Alex Velea pentru Antena Stars. „Te iubesc!”, i-a spus şi Antonia. Alex Velea și Antonia își doresc pentru cei doi băieți, aceeași carieră ca a lor. „Nouă ne-ar plăcea să fie muzicieni. Nu ştiu dacă eram egocentrist, dar acum clar că ei sunt centrul Universurilui”, a mai spus Velea, care recent a pozat gol pentru coperta unei reviste.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ