Share

Astăzi, 12.11.2020, ora 13.00, a avut loc o ședință de lucru, în format videoconferință, cu participarea Excelenței Sale, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a Prim – Ministrului Guvernului României, domnul Ludovic Orban și a Ministrului afacerilor Interne, domnul Ion – Marcel Vela.

Pe plan local, la această ședință au participat: prefectul, subprefecții, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne, respectiv ai Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră și  Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 430.605 cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Subiectele discutate în cadrul ședinței de lucru au vizat aspecte legate de măsurile necesar a fi dispuse pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2.

În contextul epidemiologic actual, Instituția Prefectului-județul Suceava face apel la cetățeni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile actelor normative în vigoare. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei.

Citeste si   Profesioniștii sunt înlăturați de la conducere! Deciziile politice afectează actul medical chiar și pe perioada pandemiei

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor 4021.320.20.20.

Citeste si   O IMPUNERE POLITICĂ afectează pacienții din toată Regiunea Moldovei! Spitalul de INFECȚIOASE va avea de suferit

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ