Share

Alianța USRPLUS a organizat la sfârșitul săptămânii trecute alegerile interne pentru desemnarea candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.  Cei 163 de delegați, desemnați anterior prin votul membrilor filialelor USR și PLUS din județul Suceava, au decis ca la Senat, Alianța USR-PLUS   să îi lanseze în competiția electorală pe Mîndruță Gheorghiță, Popescu Nicolae-Daniel, Clopotari Adrian Ștefan, Ursu Gianina Carmen.

Alianța USR PLUS a depus listele pentru parlamentare

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Joi, 22 octombrie 2020

Pentru Camera Deputaților: s-a decis ca la aceste alegeri să candideze Ciornei Radu Tudor; Buburuzan Lorena; Rey Adrian-Radu; Vacariuc Mircea-Călin; Boca Vasile; Grigoraș Augustin Aurel; Zbranca Viorel; Moldovicean Gavril; Hazi Maricel Vlăduț, Țăran Ioan Marinel.

Citeste si   Racordarea la sistemul de CANALIZARE a locuințelor din zonele greu accesibile, o PRIORITATE pentru CJ Suceava

USR PLUS dovedește încă o dată că este singurul partid din România în care candidații la funcții interne sau politice sunt aleși democratic, prin votul membrilor, nu dictați și ordonați în spatele ușilor închise. Alegerile parlamentare reprezintă pentru acest partid punctul crucial al efortului  ca România ”să fie o țară sănătoasă și guvernată bine”.

Citeste si   O IMPUNERE POLITICĂ afectează pacienții din toată Regiunea Moldovei! Spitalul de INFECȚIOASE va avea de suferit

 

George Mîndruță a candidat în această toamnă la alegerile locale din Fălticeni

 

Popescu Nicolae-Daniel este actual deputat al USR și își dorește să își încerce șansele la Senatul României. A activat în comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specific, comisia pentru apărare, comisia pentru românii din afara granițelor.

Clopotari Adrian Ștefan este de profesie avocat specializat pe cauze economice.

Ciornei Radu Tudor, candidatul principal pentru Camera Deputaților este medic și cercetător, studiind în România și în Statele Unite unde a și lucrat în prestigioase institute americane de cercetări medicale.

Citeste si   (P) VIDEO l Viorel SEREDENCIUC, PNL Suceava: ”În aceste 12 LUNI de GUVERNARE PNL s-au dezvoltat foarte multe proiecte pentru județul Suceava”

Buburuzan Lorena este vicepreședintele USR Suceava. Rey Adrian-Radu a candidat din partea USR la Primăria Vatra Dornei.

Boca Vasile a câștigat alegerile locale devenind primul primar din județul Suceava din partea USR-PLUS, primarul orașului Milișăuți.

Electoratul din Suceava este un electorat de dreapta, de aceea, Alianța USR-PLUS are șanse să aibă cel puțin un senator și un deputat.

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ