Share

Alina Gorghiu: „Dacă nu ai cvorum, nu ai nici voturi pentru o moțiune de cenzură de succes, care să se încheie cu demiterea Guvernului. Mi se pare ireal că vrei să faci moțiune acum, doar pentru a capitaliza politic. (…) Moțiunea va stârni un soi de mânie în rândul electoratului, care a fost mințit și de această data. Nu ne vom prezenta și nu vom vota moțiunea, susținem Guvernul Orban. La o analiză a noastră de azi, moțiunea nu se va dezbate și nu se va adopta. (…) Președintele cunoaște toată realitatea politică din România. (…) Nimic nelalocul lui în declarația președintelui Iohannis de astăzi. (…) În 2019, am avut mai multe semnături decât era nevoie pentru a da jos doamnei Dăncilă. Azi PSD vine cu 215 voturi, mult sub numărul necesar de voturi necesare pentru a da jos guvernul. (…) Lipsa de cvorum înseamnă că nu există nici numărul de voturi necesare pentru votarea moțiunii.”

Citeste si   Elena Udrea ajunge astăzi în fața judecătorilor

Senatoarea liberală a vorbit și despre pandemie și perioada de criză prin care au trecut țara, dar și Guvernul României.

Alina Gorghiu: „Perioada de criză înseamnă o perioadă în care fiecare se adaptează într-un timp foarte scurt la o realitate pe care nimeni nu a intuit-o. S-au luat cele mai bune măsuri într-un timp foarte scurt, pe fondul sabotării din partea PSD. (…) Am reușit să ajungem la liman, suntem într-o poziție destul de bună. Nu am trecut de criza economică.”

Citeste si   Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 40%: ”Bugetul este sub presiuni URIAȘE. Ni se vor tăia 3 miliarde de euro din fonduri europene”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ