Dacă primarul Mihai Chirica îmi pune la dispoziţie un teren de minim 5.6 hectare în municipiul Iaşi, în maxim o lună aduc investiţia pentru o sală polivalentă modernă cu 16.000 locuri

Acum aproximativ o lună am anunțat faptul că la nivel național va fi demarat un amplu proiect de construire a unor baze sportive și terenuri de fotbal. Zilele trecute, Consiliul Judetean Iasi a primit și confirmarea oficială a acestui fapt de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice care anunță că printre obiectivele Companiei Naționale de Investiții stabilite pentru anul 2019 se numără și proiectul de construire a 400 de terenuri de fotbal din Programul Euro 2020 și a minim 5 săli polivalente.

Mă bucură acest demers pentru că în județul Iași suntem deficitari în ceea ce privește infrastructura sportivă și ar fi o bună ocazie să modernizăm și să construim câteva baze sportive unde copiii și tinerii ar putea beneficia în viitorul apropiat de condiții de pregătire foarte bune. Suntem foarte preocupați de acest proiect.

Deja am lansat invitația către primăriile interesate de a pregăti terenuri pe care să se poată construi aceste baze sportive

Avem deja un teren, cel de la baza sportiva Tineretului, din municipiul Iași, unde Federația Română de Fotbal va construi un teren sintetic de dimensiuni normale. Am discutat deja cu președintele Federației Române de Fotbal și pistonez Primăria Iași pentru a finaliza toate demersurile necesare. Ne propunem să identificăm încă 10-12 locații în municipiul Pașcani, celelalte orașe din județ, dar și în comunități din mediul rural în care să construim aceste terenuri de sport.

Îl anunţ oficial pe primarul Iaşului că dacă îmi pune la dispoziţie un teren de minim 5.6 hectare în municipiul Iaşi, în maxim o lună aduc investiţia pentru o sală polivalentă moderna cu 16.000 locuri. Nu înțeleg de ce tot schimbă locațiile şi întârzie lucrurile! Dacă până la sfârşitul anului nu vine cu o propunere concretă, mă voi orienta spre o comunitate din zona Metropolitană.

Sunt deja câţiva primari interesaţi care conştientizează importanţa unei astfel de investiţii pentru dezvoltarea comunităţii şi au pregătite suprafeţe de teren pe care să putem construi în județul Iaşi o sală polivalentă modernă. Nu am timp să mai aştept şi cred că nici ieşenii nu mai au răbdare cu ifosele şi mofturile infantile ale lui Mihai Chirica.

LĂSAȚI UN MESAJ