Share

Şi totuşi, ce l-a împins pe Vasile Turcu să-şi pună ştreangul de gât?

Asta e întrebarea care a rămas pe buzele tuturor, chiar şi după ce fostul acţionar de la Dinamo a fost îngropat. Prietenii afaceristului spun că nu datoriile l-ar fi făcut pe Turcu să-şi dorească să moară.

După o săptămână de agonie în care a mai fost ţinut în viaţă doar de aparate, Vasile Turcu a murit la 62 de ani, după o tentativă de sinucidere.


Vasile Turcu a murit, după o săptămână în care s-a aflat în comă profundă

 


 

Omul de afaceri a fost înmormântat fără slujbă religioasă, cum este normal în astfel de cazuri, cu toate că ancheta poliţiştilor nu a fost finalizată încă.

Citeste si   Activitățile DIDACTICE vor fi SUSPENDATE în unitățile de ÎNVĂȚĂMÂNT în care sunt organizate SECȚII DE VOTARE!

Criminaliştii iau în calcul şi ipoteza unei crime, deşi până acum toate indiciile au arătat că este vorba despre o tentativă evidentă de a-şi curma viaţa prin spânzurare.

De ce şi-a dorit Vasile Turcu atât de mult să moară a fost prima întrebare pe care şi-a pus-o toată lumea.

Prima supoziţie a fost aceea că ar fi dat de probleme în afaceri, iar datoriile îl strângeau cu uşa. 

Nici pe departe nu a fost aşa, susţin persoane din anturajul afaceristului, prieteni care au decis să vorbească despre adevăratele probleme ale defunctului milionar, informează click.ro.

„Elena, soţia lui, se aştepta la acest gest, ştia de problemele lui, mai ales că mai discutase cu ea că este pe punctul de a claca. A rămas lângă el, deşi relaţia lor era mai mult profesională, având afaceri comune. El ar fi suferit de depresie, dar nu ştiu dacă urma un tratament. Băieţii lui nu ştiau acest lucru, au fost feriţi de aceste detalii, iar, când au fost chemaţi să vorbească în faţa anchetatorilor despre ce s-a întâmplat cu tatăl lor, erau prea şocaţi ca să poată vorbi”,  ne-au declarat apropiaţi ai familiei.

În faţa anchetatorilor a fost inclusiv contabila lui Vasile Turcu, despre care am aflat că a declarat şi chiar a dovedit, cu acte, că afacerile lui Vasile Turcu mergeau foarte bine şi nici pe departe nu era înglodat în datorii foarte mari, aşa cum mulţi au presupus.

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

Adevăratul motiv de depresie, după spusele apropiaţilor, ar fi acela că Vasile Turcu ar fi fost părăsit de amanta Gabriela G., după cum chiar ea le-a declarat poliţiştilor în prima rundă de audieri.

Mai ales că, pe vremea când erau împreună, Turcu îi transferase Gabrielei sume importante de bani şi chiar o parte din afaceri, susține libertatea.ro

Citeste si   Nou FOCAR de COVID-19 în MIROSLAVA! 11 persoane au fost testate POZITIV

După despărţire, Turcu a suferit de două ori: şi după amantă, şi după bani.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ