Share

Vineri, 6 Decembrie 2019, ora 10.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu”, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, vor avea loc două prelegeri inaugurale cu ocazia aniversării a 30 de ani de la căderea comunismului

În acest an, a VII-a ediție a conferinței internaționale de științe politice „Dezvoltare internațională și democratizare”, va fi una specială. Acum, când aniversăm 30 de ani de la căderea zidului Berlinului și a regimurilor comuniste din Europa Centrală și de Sud-Est, conferința va avea o importantă dimensiune în a marca aceste evenimente care au dus la instaurarea democrațiilor și la reîntregirea continentului.

Ediția aniversară din acest an va fi marcată prin prelegerile inauguruale sustinute de:

E.S. Cord Meier-Klodt,
Ambasadorul Republicii Federale Germania în România
„Noi suntem poporul! Ce Europă dorim astazi pentru copiii noștri?
30 de ani de la caderera zidului Berlinului!“

Dr. Anneli Ute Gabanyi,
istoric și politolog
„Revoluția română in context geopolitic”

Prelegerile sunt susținute în cadrul conferinței internaționale de științe politice ”Dezvoltare Internațională și Democratizare”, ediția a VII-a, care se desfășoară la Iași, în data de 6 Decembrie 2019, proiect organizat de Departamentul de Cercetare & Departamentul de Științe Politice, Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Sunt bucuros sa va anunț că, în acest an, conferinta internațională de științe politice, pe care o organizez de 7 ani la Universitate, va avea invitați de seamă și un format special. Vom aniversarea 30 de la căderea Zidului Berlinului și prăbușirea comunismului prin prelegerile ambasadorului Germaniei in România si ale reputatului istoric Anneli Ute Gabanyi”, a spus Alexandru Muraru, organizatorul evenimentului.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ