Share

 

„Fără stat de drept, nimic nu va fi reuşit în România. România are un potenţial enorm şi văd un viitor fantastic pentru România, o dezvoltare rapidă. România trebuie să aibă curaj. Dacă vă gândiţi la un proiect, trebuie să aveţi curaj să-l faceţi. Noi o să vă ajutăm, dar nu putem gândi ce e mai bine de făcut pentru Iaşi sau pentru Bucureşti”, a afirmat, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

Citeste si   ALEGERI PARLAMENTARE 2020 S-a încheiat prima zi de vot în Noua Zeelandă, Australia și estul Asiei

Diplomatul american a amintit de colaborarea foarte bună pe care Ambasada SUA o are cu Guvernul Orban.

„S-a lucrat foarte mult la dezvoltarea statului de drept, neglijat în trecut. Fără stat de drept nu se poate face nimic”, a mai spus ambasadorul Adrian Zuckerman. adăugând că investitorii străini trebuie să fie asiguraţi în privinţa„funcţionării statului de drept în România”.

Citeste si   Alegeri parlamentare 2020. Ghidul complet al alegătorului - tot ce trebuie să știi despre alegerile parlamentare - acte, reguli, secții de votare. Tu decizi!

Luni, 16 noiembrie, și marți, 17 noiembrie, Excelenţa Sa Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, s-a aflat într-o vizită oficială în Municipiul Iași, a doua din acest an.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ