Share

„Aşteptăm să lucrăm cu noul primar în mai multe proiecte. Apreciem transparenţa de care aţi dat dovadă până acum şi transparenţa pe care aţi promis că o veţi arăta în toate deciziile legate de oraş. Suntem mulţumiți de soluţiile dumneavostră practice şi inteligente referitoare la mai multe probleme cu care se confruntă Bucureştiul acum. Oamenii trebuie să ştie cum le sunt cheltuiţi banii, este nevoie de transparenţă. Este nevoie de desfiinţarea companiilor deţinute de municipalitate. Au existat decizii ale instanţelor în trecut referitoare la desfiinţarea acestor companii, dar ele continuă să funcţioneze. Sunt o sursă de privilegii politice, înăbuşă competiţia şi nu sunt bune pentru cetăţenii Bucureştiului. Aşteptăm rezolvarea acestor probleme”, a declarat Zuckerman.

Citeste si   Nicușor Dan: „Am semnat un contract de 300 de milioane de euro cu Ministerul Fondurilor Europene pentru distribuția agentului termic”

Diplomatul american a mai spus că traficul de persoane este un subiect foarte important şi discuţiile cu Nicuşor Dan au decurs foarte bine în ceea ce priveşte construirea pe viitor a unor locuinţe şi adăposturi pentru victimele traficului uman. 

„Săptămâna trecută am anunţat o finanţare de 6.000 de dolari pentru proiectul IJM (International Justice Mission – n.r.) prin care să fie oferită asistenţă în combaterea traficului de persoane. Traficul de persoane a fost un subiect important, prioritar pentru ambasada aceasta, de când am preluat eu mandatul şi vom continua în această direcţie. Am avut o discuţie excelentă cu noul primar privind construirea de adăposturi şi locuinţe pentru victimele traficului de persoane, în aşa fel încât acestea fie reintegrate în societate şi să se răspundă nevoilor lor, după ce au fost salvate”, a completat Zuckerman. 

Citeste si   VIDEO Culisele statului paralel | Cristian Rizea: Retrocedările s-au făcut cu acte false. Băieții deștepți aveau oameni la arhivă

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ