Share

O ambulanţă care transporta o pacientă la Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost implicată într-un accident cu alte patru maşini, care a avut loc joi, pe Calea Floreasca, după ce şoferul unui taxi a intrat pe contrasens.

Pacienta şi cei doi membri ai echipajului de pe ambulanţă nu au fost răniţi grav, toţi fiind în investigaţii la Spitalul Floreasca, a declarat pentru News.ro managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

UDPATE 11.20: Șapte mașini ar fi fost implicate în carambol. Șoferul de taxi care ar fi provocat accidentul a fost și el rănit.

Citeste si   Participare IMPRESIONANTĂ la Congresul on-line organizat de către USAMV IAȘI

Ambulanţa circula cu semnalele luminoase şi acustice pornite şi transporta o pacientă de la un centru de îngrijire la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale, a spus Alis Grasu.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui taxi a intrat pe contrasens, producând un accident în care au fost implicate ambulanţa, un alt taxi şi alte două maşini. Dorin Chiotea

Citeste si   USAMV Iași se implică în valorificarea INTELIGENTĂ a deșeurilor agroalimentare industriale

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ