Share

În perioada 6-17 februarie, inspectorii Serviciului Corp Control Primar au întocmit 31 de procese verbale de contravenţie.

Amenzile acordate au fost în sumă totală de 25.040 lei. Cele mai multe amenzi au fost date pentru nerespectarea obligației de curăţare a zăpezii şi gheţii de pe trotuarele din faţa spaţiilor comerciale deţinute de agenţi economici și a imobilelor administrate de asociaţiile de proprietari.

Citeste si   PLAN de 180 de milioane de EURO în următorii 3 ANI la AEROPORTUL Internațional IAȘI

Celelalte amenzi au vizat lipsa autorizațiilor de funcționare sau nerespectarea obiectului de activitate autorizat, nepredarea amplasamentului la parametrii inițiali după executarea unei lucrări de branșare la rețeaua publică de gaz și nerespectarea obligației de ridicare de pe domeniul public a pământului rezultat din săpătură după executarea unei intervenții la rețeaua publică de apă și lipsa contractelor de folosință a domeniului public.

Citeste si   DEZASTRUL PSD IAȘI merge mai departe sub coordonarea lui POPA și STANCIU! În viitorul mandat cei doi ar putea ajunge lângă Gh. NICHITA

În aceeaşi perioadă au fost date şi 67 de somaţii. Astfel, au fost emise 44 de somaţii pentru curăţarea zăpezii şi gheţii de pe trotuarele din faţa spaţiilor comerciale deţinute de agenţi economici și a imobilelor administrate de asociaţiile de proprietari, 21 de somații pentru ridicarea unor autovehicule avariate sau de tonaj mare staționate pe domeniul public și două somații pentru refacerea domeniului public afectat de intervenții la rețeaua publică de apă.

Citeste si   PLAN de 180 de milioane de EURO în următorii 3 ANI la AEROPORTUL Internațional IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ