În perioada 6-17 februarie, inspectorii Serviciului Corp Control Primar au întocmit 31 de procese verbale de contravenţie.

Amenzile acordate au fost în sumă totală de 25.040 lei. Cele mai multe amenzi au fost date pentru nerespectarea obligației de curăţare a zăpezii şi gheţii de pe trotuarele din faţa spaţiilor comerciale deţinute de agenţi economici și a imobilelor administrate de asociaţiile de proprietari.

Celelalte amenzi au vizat lipsa autorizațiilor de funcționare sau nerespectarea obiectului de activitate autorizat, nepredarea amplasamentului la parametrii inițiali după executarea unei lucrări de branșare la rețeaua publică de gaz și nerespectarea obligației de ridicare de pe domeniul public a pământului rezultat din săpătură după executarea unei intervenții la rețeaua publică de apă și lipsa contractelor de folosință a domeniului public.

În aceeaşi perioadă au fost date şi 67 de somaţii. Astfel, au fost emise 44 de somaţii pentru curăţarea zăpezii şi gheţii de pe trotuarele din faţa spaţiilor comerciale deţinute de agenţi economici și a imobilelor administrate de asociaţiile de proprietari, 21 de somații pentru ridicarea unor autovehicule avariate sau de tonaj mare staționate pe domeniul public și două somații pentru refacerea domeniului public afectat de intervenții la rețeaua publică de apă.

LĂSAȚI UN MESAJ