Share

Acțiune a polițiștilor pentru siguranța comunității la Tg. Frumos

În ziua de 9 decembrie, în intervalul orar 16:00–00:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Tg. Frumos împreună cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Frumos – Compartimentul Rutier au acţionat pe raza de competenţă. pentru menţinerea climatului de siguranţă publică şi combaterea  

Au fost controlate 6 baruri şi legitimate 37 de persoane. Au fost verificate 29 de autovehicule şi aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, dintre care 4 conform Legii nr. 61/1991, iar 15 conform O.U.G. 195/2002. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 5.520 lei.

Citeste si   O femeie și un BĂRBAT cu permisul SUSPENDAT, trași pe dreapta de POLIȚIȘTI în județul IAȘI

Spre exemplu, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, un bărbat şi o femeie, ambii din comuna Lungani, întrucât au provocat scandal public, pe raza satului de domiciliu.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ