Amplă acțiune desfășurată de polițiștii din Iași 

A plouat cu amenzi în Iași. Polițiștii ieşeni au acționat marți, 6 noiembrie, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Astfel, oamenii legii au intervenit la peste 90 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 250 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate 20 de infracțiuni.

”La data de 06 noiembrie a.c., poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 7 acțiuni și s-a intervenit la 95 de evenimente, dintre care 73 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, aufost sesizate 20 de infracţiuni.

Totodată, pentruneregulile constatate, polițiștii au aplicat 203 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 67.800 de lei”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Au fost reținute în vederea suspendării 11 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ