Share

Studentă la UMF Iasi, castigatoare la Gala Ligii Studentilor Romani din Strainatate

Ana-Maria Dogaru, studentă în anul 6 la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa”, a câștigat premiul ”Erasmus” oferit de Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS).

Studenta a fost premiată în cadrul Galei LSRS care a avut loc joi, 5 ianuarie, la Palatul Parlamentului.

Alte două  mediciniste ieșene, Ana-Gabriela Benghiac, medic specialist chirurgie dento-alveolara si bioetician, absolventă a UMF Iași și Delia Nebunu, studentă în anul VI al UMF Iași au ajuns până în finală, la categoria ”România”.

 

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI

Ana-Maria Dogaru a concurat, la categoria Erasmus, cu alți șase finaliști.

Studenta ieșeană a efectuat o mobilitate Erasmus în Franța, la Universitatea ”Joseph Fourier” din Grenoble, în anul 2015-2016.

“Lăsați lumea un pic mai bună decât ați găsit-o” este un motto pe care l-am urmat de-a lungul vieții

“Sunt o persoană energică și determinată în tot ceea ce fac. Încerc întotdeauna să îmi depășesc limitele și să îmi lărgesc orizontul prin integrarea în parcursul meu profesional și personal a aspectului internațional. În medicină, acest lucru înseamnă o performanță crescută și un tratament mai bun pentru pacient, iar țelul meu este de a deveni medicul performant pe mâinile căruia m-aș încredința oricând”, s-a autocaracterizat Ana-Maria Dogaru, în prezentarea trimisă Ligii Studenților Români din Străinătate.

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

La Gala Ligii Studenților Români din Străinătate sunt premiați tineri români cu rezultate academic și extracurriculare de excepție.

Premiile sunt împărțite pe opt categorii: Europa Universitar, Europa Post-universitar, America de Nord, Alte Continente, România, Erasmus și Arte, informează news.umfiasi.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ