Share

Un tânăr din Iaşi a murit, iar prietenul lui a ajuns la spital, după ce au încercat să-şi facă un selfie la înălţime. Cei doi băieţi au urcat pe o macara din curtea unei firme private şi au atins un cablu electric în timp ce urcau. Tragedia a avut loc la un depou situat pe Calea Chișinăului, în vecinătatea Complexului Comercial Felicia din Baza 3.

În timp ce erau pe podul rulant al utilajului, au atins un cablu electric. Şocul l-a aruncat în gol pe tânărul de 17 ani, care a murit. Celălalt băiat a fost internat în spital, cu arsuri pe mâna stângă, potrivit digi24.ro.

 „Cel de-al doilea pacient, în vârstă de 18 ani, a vrut să îl ajute pe primul. S-a prins cu mâna de o bară și a fost policontuzionat prin electrocuție. Victima prezenta o escoriație palmară stânga, o plagă contuză în regiunea occipitală. A fost adus conștient în UPU, la Spitalul Sfântul Spiridon cu echipajul de prim ajutor de la Detașamentul 2”, a declarat profesorul Diana Cimpoeșu, medic-sef UPU-SMURD, pentru „Ziarul de Iași”.

Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putu face nimic pentru adolescentul care a căzut de pe macara. Trupul său a fost transportat la institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Prietenul său a fost transportat la spital  cu traumatism policontuzionat prin electrocuție, escoriație palmară stângă și plagă contuză în regiunea occipitală.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ