Share

„Domnul Gabriel Oprea m-a invitat să iau cina cu el la minister, acum câțiva ani, iar atunci mi-a povestit despre un scenariu politic cu Victor Ponta și George Maior. Atunci, chiar am crezut că domnul Gabriel Oprea își dorește ceva bun pentru România. Totuși, ar fi bine să răspundă de ce a dat atatea grade unor jurnaliști?! Ar fi bine să povestească relațiile cu Coldea și Maior, pentru că domnia sa a participat la multe partide de tenis alături de cei din statul paralel. Atunci când Dan Andronic a pornit serialul „Noi suntem statul”, i-a propus lui Gabriel Oprea să coopereze, dar acesta l-a refuzat. Este și domnul procuror Bogdan Licu pe lista de doctoranzi a lui Oprea, listă în care sunt mulți suspecți de plagiat”, a declarat Anca Alexandrescu.

Citeste si   Marcel Ciolacu, mesaj înainte cu o zi de alegeri: ”Pe 6 decembrie, votezi ca să te salvezi!”

„Domnul Oprea a susținut, cel puțin până acum, că era aniversarea lui Nicolae Onțanu, unde îl sărbătorea pe fostul primar al Sectorului 2. După care a spus că nu a avut o relație apropiată cu Kovesi și Coldea, dar ce au căutat ambii în sufrageria lui? Eu nu cred că ne fraierește pe toți! Aș fi curioasă să aflu de ce a înființat Academia de Știință de Securitate, unde au venit toți protejații lui?”, a mai spus Anca Alexandrescu.

Citeste si   ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Câte femei au șanse reale în fața bărbaților pentru un mandat în Camera Deputaților și în Senatul României

Realizatoarea a spus că generalul Opre nu dovedește decât că vrea să-și facă doar campanie electorală, nu să și arate publicului adevărul despre statul paralel.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ