Share

Având în vedere identificarea recentă a celui de-al doilea caz de Covid 19 în rândul personalului angajat din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Direcţia de Sănătate Publică a extins ancheta epidemiologică declanşată iniţial pe data de 15 iulie 2020.

În urma testării tuturor angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul inspectoratului pe 21 iulie 2020, rezultatele de laborator au confirmat prezenţa noului coronavirus la încă 5 angajaţi, două persoane care lucrează în cadrul unor proiecte educaționale ale I.S.J. Iași și 3 angajaţi de la compartimentul administrativ.

Citeste si   3.353 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

7 persoane care îşi desfăşoară activitatea la I.S.J. Iaşi au fost confirmate cu COVID 19

Drept urmare, Direcţia de Sănătate Publică continuă ancheta epidemiologica prin stabilirea contacţilor direcţi, conform Metodologiei de supraveghere Covid 19 şi prin aplicarea tuturor măsurilor care se impun la nivel instituţional.

În acest context, toate spaţiile instituţiei vor fi supuse unui nou proces de igienizare, conform procedurilor specifice, iar personalul angajat al I.S.J. Iaşi va continua activitatea în regim de telemuncă.

Citeste si   Rata de infectare cu SARS-COV2 în județul IAȘI! 9 localități se află în SCENARIUL ROȘU

Totodată, comunicarea cu publicul se va realiza online, iar activităţile din calendarele specifice, care presupun prezenţa fizică a persoanelor, se vor desfăşura la Şcoala Postliceală Sanitară „Gr. Ghica Vodă” Iaşi.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ