Share

Noi cazuri confirmate de COVID -19 în sistemul medical ieșean

În urma confirmării unor cazuri de COVID-19 la Secţia de Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sf. Spiridon” Iaşi,  Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică.

În urma testărilor efectuate la secţia de ortopedie, până în prezent au fost depistaţi cu noul coronavirus 6 pacienţi, dintre care 3 din judeţul Botoșani

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

Toţi aceştia s-au prezentat pentru internare la unitatea medicală în perioada 23.04 – 30.04.2020. De asemenea, rezultatele de laborator au evidenţiat prezenţa virusului şi la 7 cadre medicale, 3 asistenţi medicali şi 4 infirmieri.

Până în prezent, au fost efectuate 139 de recoltări, 108 de la personalul medical şi 31 de la pacienţii acestei secţii. Ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare şi urmăreşte să stabilească în continuare toţi contacţii direcţi.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „IAȘUL a fost CĂLCAT în picioare de guvernul LIBERAL!”

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ