Share

În context, Minsterul Sănătății susține că nu există niciun angajat în instituție cu acest nume, sub nicio formă contractuală.

“Urmare a informațiilor apărute in spatiul public, Ministerul Sănătății precizează că nu există niciun angajat in cadrul instituției cu numele precizat in articol”, anunță Ministerul Sănătății.

Ieri, când a apărut pentru prima dată informația, coperta legitimației de serviciu a Codruței Filip a fost fotografiată și postată de iubitul acesteia pe contul său de Facebook, însă astăzi această postare nu mai apare nicăieri, mai arată sursa citată.

Citeste si   Ministrul de Externe Bogdan Aurescu: România susţine adoptarea rapidă de sancţiuni contra Belarusului

Potrivit aceleiași surse, fotomodelul ar fi fost angajată în MS în urma unui interviu la care a obținut un punctaj de 89,33 de puncte.

Ziare.com scrie, la rândul său, că fotomodelul și-ar fi șters de pe contul său de Facebook locurile de muncă de la MS și de la ANAF.Din Organigrama de pe site-ul MS aflăm că Direcția de Monitorizare, Implementare Spitale Regionale este condusă de Gafton Cristina Laura, iar din 16 posturi, câte se află în subordinea sa, sunt ocupate doar opt. 

Citeste si   Alegeri locale 2020 // O persoană poate vota chiar dacă sistemul arată că a mai votat o dată

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ