Share

Andra a trăit clipe de panică! Soţul ei, Cătălin Măruţă, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a căzut pe scări, având-o în braţe pe fiica lor. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic foarte grav.

Cătălin Măruţă nu i-a dat drumul din braţe micuţei Eva, protejând-o aşa cum a putut mai bine, scrie spynews.ro. Ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor, soţul Andrei s-a ales cu o orteză la piciorul stâng. Va trebui să o poarte o vreme, în funcţie de cum evoluează lucrurile.

“Ce să se întâmple, am alunecat pe scări şi am picat. Problema e că putea să fie şi mai grav. (…) Nu, că nu era să mor. eram cu fetiţa în braţe, am căzut pe scări, dar am fost un tată erou, nu i-am dat drumul deloc din braţe”, a spus Cătălin Măruţă într-o emisiune TV.

Acum, soţul Andrei trebuie să fie foarte atent la mers, până când se va vindeca şi va putea să merge fără ajutorul cârjelor.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ