Share

”Combinație” fără precedent în echipa celei mai noi emisiuni a postului PRO TV, în care au fost cooptate deopotrivă Andreea Marin și Mihaela Rădulescu.

Cele două rivale de mare notorietate vor ”dansa” cum le vor cânta producătorii din această primăvară, una în rol de jurată, alta ca prezentatoare.

Cine ar fi crezut că acest lucru este posibil?! Mihaela Rădulescu și Andreea Marin vor fi colege. Vor conviețui și vor presta sub același acoperiș, în ”strânsoarea” aceluiași format. Mihaela Rădulescu va prezenta noul show de dans cu care PRO TV-ul va defila în această primăvară, iar Andreea Marin va fi jurat în emisiune, anunță libertatea.ro

Citeste si   VIDEO | „Bolide”, mașina cu 1.850 de cai-putere, capabilă să atingă 500 km/h

Dată fiind rivalitatea deloc mascată din ultimii ani, se naște o mare întrebare: cum vor lucra împreună cele două?

”Ştii întâlnirile alea la nivel înalt, unde preşedinţii de state îşi dau mâna, zâmbesc larg, dar doar pentru camere ? Cam aşa va fi. O să ne distrăm sigur. Dar ce contează cel mai mult e show-ul de pe scenă, acolo va fi fantastic. Un show grandios, în direct, pe care mă bucur să-l conduc că prezentator. Eu fac mereu diferenţa între muncă şi… restul întâmplărilor de viaţă. Joc în liga profesioniştilor de mulţi ani, ştiu să-mi fac meseria perfect”, a încercat să ne lămurească Mihaela Rădulescu.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ