Share

Andreea Marin a vorbit și despre starea de sănătate a Violetei, după ce zilele trecute a chemat de două ori ambulanța, pentru că micuța s-a simțit rău.

“Copilul meu a fost bolnav și am chemat ambulanța de două ori. Nu vreau să intru în detalii, dar a fost greu, foarte greu. Încă din momentul în care am nascut am decis sa lucrez de acasa, sa fiu cat mai aproape de ea.

Eu și fostul soț nu avem de ce sa ne împăcăm pentru că nu suntem certați. Trăim vieți separate, dar ne creștem copilul împreună, cu mare dragoste din partea noastră. Nu se pune problema ca noi să redevenim un cuplu. Suntem oameni care au decis ceva la un moment dat și își văd de viața lor”, a spus Andreea Marin.

De asemenea, atunci când a fost întrebată dacă există posibilitatea unei împăcări între ea și Tuncay, vedeta a fost foarte clară: “Cu Tuncay, nici atat nu se pune problema”.

Citeste si   3 femei din zodiac care au cel mai frumos caracter. Ești norocos dacă le ai alături

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ